Verzending

Levering van uw Robu Robu pakket


Info Covid-19: Sinds enkele weken worden hygiënische maatregelen genomen om uw gezondheid te beschermen, in overeenstemming met de aanbevelingen van de WHO en de regering.


De leveringstermijnen zijn verlengd tot 20 werkdagen om de door de overheid opgelegde hygiënische maatregelen in ons logistiek centrum te respecteren. Deze vertragingen houden ook verband met de vermindering van het aantal medewerkers van De Post in kantoren of op het terrein. Wij verontschuldigen ons voor dit ongemak.

Klantenservice: ons team beantwoordt al uw vragen binnen 24 uur.

Waar lever je?
Levering is overal ter wereld mogelijk. Veilige thuisbezorging overal ter wereld.

Hoeveel kost de levering?

De leveringskosten variëren van land tot land en naar gelang van de gekozen leveringswijze. De levering is bijvoorbeeld gratis in Frankrijk.


OMRUILINGEN EN ANNULERING
Als u niet tevreden bent met uw Robu apparaat, heeft u een 30 dagen annuleringsperiode. Houdt u er rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor de retourverzendkosten. Als dit het geval is, neem dan contact met ons op via het volgende adres: contact@Doveo-store.com

Indien uw Robu-artikel echter een fabricagefout of een defect vertoont dat geen verband houdt met verkeerd gebruik, ruilen wij het om. U heeft 30 dagen de tijd na ontvangst van uw apparaat om contact met ons op te nemen.