Retourzendingen & Terugbetalingen

Ons doel is uw tevredenheid.

Ons standaard retourbeleid is 30 dagen. Als er meer dan 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen wij u over het algemeen geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Er moet sprake zijn van een merkbaar defect (geen probleem met uw smartphone, bijvoorbeeld)

Bederfelijke producten zoals cadeaubonnen kunnen niet worden geretourneerd.
Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of een bewijs van aankoop nodig.
Er zijn enkele situaties waarin slechts gedeeltelijke restitutie wordt gegeven: (indien van toepassing)
- Elk artikel dat niet in zijn oorspronkelijke staat is, beschadigd is of onderdelen mist om redenen die niet aan onze fout te wijten zijn.
- Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt teruggestuurd - Terugbetalingen (indien van toepassing)
Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. Wij zullen u ook laten weten of uw terugbetaling is goedgekeurd of afgewezen.

Als uw verzoek wordt goedgekeurd, zal uw terugbetaling worden verwerkt en automatisch worden toegepast op uw creditcard of oorspronkelijke betaalwijze.

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
Indien u nog geen terugbetaling hebt ontvangen, gelieve eerst uw bankrekening te controleren. Het kan enige tijd duren voordat uw restitutie officieel wordt vrijgegeven. Als u uw terugbetaling niet binnen 2 weken hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via contact@doveo-store.com

UITWISSELING: (indien van toepassing)

Wij vervangen alleen defecte of beschadigde artikelen. Als u het artikel wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuurt u ons een e-mail op contact@doveo-store.com.



RETOUREN: (indien van toepassing)
U moet contact met ons opnemen via contact@doveo-store.com.

Bij het aanvragen van een terugbetaling, zal de koper een tegoedbon ter waarde van de bestelling terugbetaald krijgen. Zij zullen geen terugbetaling kunnen vragen in de vorm van een bankoverschrijving, cheque of contant geld.